WE NEMEN EEN PAUZE !! 

Mining & More, zowel ‘sleutelfiguren’ als de ‘mijnstreektours’ met o.m.de legendarische ‘Rocco & MARINA tour’ zijn niet meer te boeken. Door het wegvallen van alle subsidies is het project niet meer leefbaar. VZW Het Vervolg dankt alle mensen die betrokken zijn of waren bij het tot stand komen van dit unieke project: sleutelfiguren, chauffeur – gidsen en de vele vrijwilligers en gewezen medewerkers. We hopen terug te komen in betere tijden.
Bezoek de Mijnstreek op een exclusieve manier! Ontdek in een comfortabele minibus of te voet door de cité de rijke geschiedenis van de koolmijnen, het multiculturele karakter van de tuinwijken en de toekomst van de karaktervolle mijngebouwen. Het Vervolg toont je verrassende locaties en gedurfde toekomstplannen over heel de Mijnstreek!

 

Al onze wandelingen en autotours gaan door op aanvraag. Mits tijdige reservering is dit elke dag van de week mogelijk. We beschikken over 1 minibus met een maximale capaciteit van 8 personen. We komen je zelfs oppikken aan je B&B of hotel! Wil je de Mijnstreek met een grotere groep ontdekken? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen naar een geschikte formule!

NIEUW! De Rocco & Marina Tour 
29.11.2013

Afbeelding Rocco & Marina Tour
Genoten van de film ‘Marina’ en zin in meer? Dat kan! 
Boek nu de exclusieve ‘Rocco & Marina-tour’! Met als plechtige naam: ‘Rocco & ...
Lees meer »